Over ons

Wat is de-automakelaar?


Een jong enthousiast bedrijf met een unieke formule in samenwerking met het
autopoetscenter !


Heeft u een voertuig dat u wilt verkopen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres ! Wij nemen het gehele verkooptraject van uw voertuig over, ongeacht het merk of type voertuig.
 
Waarom zou u voor ons kiezen?

Je voertuig is een kostbaar bezit. Als je het verkoopt wil je natuurlijk ook een goede prijs ervoor terugkrijgen. Wij weten hoe we de hoogst mogelijke prijs voor uw voertuig kunnen bekomen.

Door samen te werken met het professioneel autopoetsbedrijf autopoetscenter zal uw voertuig, nadat het een grondige reinigingsbeurt heeft gekregen, niet alleen vele malen sneller verkocht geraken maar wat nog meer van belang is, voor u als verkoper, is dat de verkoopwaarde van uw wagen stijgt met een mimimum van maar liefst 500 euro !

Het interessante en belangrijkste voor u als klant is dat zo een professionele poetsbeurt tot zelfs helemaal GRATIS kan zijn ! Lees meer hierover in de rubriek tarieven

Daarnaast kunnen wij ook, indien gewenst, op zoek gaan naar een ander voertuig voor u. U laat ons weten wat u zoekt en wij trachten ervoor te zorgen dat dit nieuw voertuig aan u wensen voldoet tegen de meest schappelijke marktprijs.

Aarzel niet om met ons vrijblijvend contact op te nemen. Indien u nog vragen heeft, proberen wij ze voor u op te lossen.

Graag tot ziens !

Copyright © 2014 De-automakelaar.be